Recommended Multiple Stream Income Opportunities

Dimensi Baru Membeli-Belah Konsumer Bijak Jutawan Power Root

SALAM,

Terima kasih kepada yang menyertai peraduan teka-teka kali ini. Ramai yang meneka, tp ada yang ditolak penyertaannya kerana telah melebihi tarikh tutup 30hb Julai 2009. Jawapan yang sebenar dan pemenang adalah di seperti dibawah:

Hadiah telah selamat dihantar:


TAHNIAH!!!

=========================================================
SOALAN


Semalam aku kena bebel dengan isteri sebab kotak-kotak jagung dah bertimbun kat porch kereta. Tak tahan dengan jelingan maut dan suara frekuensi tinggi yang berterusan, aku pun punggah la masuk dalam "MPV" Rusa ttthehe sampai penuh satu bahagian belakang. Cuba teka berapa kilo berat-berat kotak ni keseluruhan?

Hint: Bukan penuh satu van, cuma satu baris bahagian belakang sahaja.

Hadiah: Sesiapa yang menjawab dengan TEPAT atau paling hampir akan dikira sebagai pemenang dan menerima:

1 x RM30 prepaid (pilih maxis, celcom atau digi)

Bila tamat tempoh peraduan dalam tempoh 48 jam sy akan transfer kredit terus ke nombor handphone yang anda berikan.

Jika ada lebih dari seorang yang meneka dengan tepat, pemenang yang meneka lebih awal dikira pemenang mutlak [syarat tambahan 18.7.2009]

Tarikh tutup: 30 Julai 2009 12.00 tengah malam

Cara menjawab peraduan ini: Klik comment dibawah dan isikan jawapan anda mengikut format dibawah

Jawapan<>Maxis/Celcom/Digi<>No hp utk di top up

Cth: 47Kg Maxis 012897483

Berapa kali anda boleh mencuba?: Seberapa banyak yang anda mahu.

Kenapa saya buat peraduan ini: Saja for fun dan istimewa kepada pengunjung blog saya. Lagipun sy kena cukupkan quota pembelian bisnes prepaid MyMode sy utk layak dapat Leadership Bonus. Sy ni malas menjual ttthehe


23 comments

  1. A.Manan  

    July 9, 2009 at 8:15 AM

    47Kg Maxis 012897483 (contoh format jawapan)

  2. fadzil issia  

    July 9, 2009 at 9:38 AM

    35kg DIGI 0162668918

  3. feeq  

    July 9, 2009 at 12:25 PM

    46kg MAXIS 0175533941

  4. Muhaimin7  

    July 9, 2009 at 12:48 PM

    32.5Kg maxis 0174999790

  5. souvenir & door gift  

    July 9, 2009 at 1:34 PM

    1.5kg 0197967955

  6. Mohammad Syahman bin Abu Hasan  

    July 10, 2009 at 12:09 AM

    5kg Maxis 0122970183

  7. Mohammad Syahman bin Abu Hasan  

    July 10, 2009 at 12:10 AM

    10kg Maxis 0122970183

  8. Mohammad Syahman bin Abu Hasan  

    July 10, 2009 at 12:14 AM

    15kg Maxis 0122970183

  9. Khairul  

    July 10, 2009 at 10:31 AM

    43kg Maxis 0129681270

  10. IZUDDIN  

    July 10, 2009 at 10:46 AM

    This comment has been removed by the author.
  11. maxxreez  

    July 10, 2009 at 12:27 PM

    55kg Maxis 0123517639

  12. maxxreez  

    July 10, 2009 at 12:27 PM

    This comment has been removed by the author.
  13. dehalban  

    July 10, 2009 at 6:08 PM

    53kg MAXIS 0174255443

  14. LondonSale  

    July 11, 2009 at 11:37 AM

    23.5kg digi 0166441233

  15. algojo  

    July 12, 2009 at 11:27 AM

    95KG CELCOM 0195439817

  16. nor rosmaria zainol  

    July 12, 2009 at 2:12 PM

    35.5 kg maxis 0175590181

  17. nor rosmaria zainol  

    July 12, 2009 at 2:24 PM

    42.3kg maxis 0125292085

  18. mohd taufek  

    July 15, 2009 at 9:10 AM

    100kg 0127134955

  19. hidcuty  

    July 15, 2009 at 2:43 PM

    50kg celcom 0132324394

  20. zila_zainal  

    July 18, 2009 at 12:15 PM

    8.5kg maxis 0177764898

  21. Geeda  

    July 20, 2009 at 10:05 PM

    4.7kg celcom 0132191954

  22. fadzil issia  

    July 21, 2009 at 7:30 AM

    21.6kg DIGI 0162668918

  23. razi bakar  

    July 21, 2009 at 2:56 PM

    23KG MAXIS 0174734430


Recent Entries

Recent Comments

Recommended Money Makers

  • MyMode Bisnes Prepaid